Вітаємо, на сайті агенції муніципальної нерухомості (сайт знаходиться в тестовій експлуатації)
Кошик

В оренді

Filters
Сортувати за
Показувать на сторінку

вул. Проскурівська, 4/3 (55,2 кв.м.)

Частина нежитлового приміщення розташована на 2 поверсі 4-поверхової будівлі торгівельного центру. Об’єкт оренди складається з приміщення корисною площею 31,2 кв.м та площі загального користування 24,0 кв.м. Торгівельний центр умовно поділений на торгові відділи. Вхід в приміщення загальний, здійснюється з головного фасаду будівлі. Санвузол знаходиться в загальному користуванні. Будівля розташована в центральній частині міста з інтенсивним людинопотоком та має зручні під’їздні шляхи, район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення. В пішохідній доступності знаходиться адміністративний центр, магазини, продовольчий ринок міста. Будівля І групи капітальності з підвалом.

8 310,59₴ 4 155,30₴

вул. Проскурівська, 4/3

Частина нежитлового приміщення розташоване на 2 поверсі 4-поверхової будівлі торгівельного центру. Об’єкт оренди складається з приміщення корисною площею 23,6 кв.м та площі загального користування 18,2 кв.м. Торгівельний центр умовно поділений на торгові відділи. Вхід в приміщення загальний, здійснюється з головного фасаду будівлі. Санвузол знаходиться в загальному користуванні. Будівля розташована в центральній частині міста з інтенсивним людинопотоком та має зручні під’їздні шляхи, район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення. В пішохідній доступності знаходиться адміністративний центр, магазини, продовольчий ринок міста. Будівля І групи капітальності з підвалом.

6 293,17₴

вул. Проскурівська, 4/3

Частина нежитлового приміщення розташована на 1 поверсі чотирьохповерхової будівлі торгового центру. Об’єкт оренди складається з приміщення корисною площею 1,8 кв.м та площі загального користування 1,4 кв.м. Торговий центр умовно поділений на торгові відділи. Вхід в приміщення загальний, здійснюється з головного фасаду будівлі. Санвузол знаходиться в загальному користуванні. Будівля розташована в центральній частині міста з інтенсивним людинопотоком та має зручні під’їздні шляхи, район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення. В пішохідній доступності знаходиться адміністративний центр, магазини, продовольчий ринок міста. Будівля І групи капітальності з підвалом.

481,77₴ 240,89₴

вул. Старокостянтинівське шосе, 6 (156 кв.м.)

Нежитлове приміщення розташоване в цоколі двоповерхової прибудови до дев’ятиповерхового житлового будинку. Об’єкт оренди має два відокремлених входи, та складається з залу- 156,0 кв.м, приміщень-80,1 кв.м, 54,7 кв.м, 34,1 кв.м, 24,1 кв.м, 20,8 кв.м, коридорів і допоміжних приміщень, облаштований окремим санвузлом. Біля приміщення наявна парковка на обмежену кількість автомобілів. Будівля має зручні під’їздні шляхи, район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення. Будівля І групи капітальності.

19 990,83₴ 9 995,42₴

проспект Миру, 84/1

Нежитлове приміщення розташовується на першому поверсі в одноповерховій будівлі. Приміщення має 3 входи. Є всі інженерні мережі, опалення від власної котельні. Район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою. Має добре транспортне сполучення. Будівля має зручні під’їздні шляхи легкового та вантажного автотранспорту безпосередньо до будівлі. Будівля І групи капітальності Технічний стан задовільний. Інженерні комунікації водопостачання та водовідведення, електропостачання, газопостачання, каналізація. Потужність електромережі - ІІІ ступінь - до 96 кВт включно.

31 423,50₴

вул. Інститутська, 5 (31,3 кв.м)

Повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Інститутській, 5 корисною площею 23,0 кв.м (загальною площею 31,3 кв.м) у м. Хмельницькому.Нежитлове приміщення розташоване на 1 поверсі 4-поверхової будівлі будинку побуту з цоколем. Об’єкт оренди складається приміщення площею 23,0 кв.м та площі загального користування 8,3 кв.м. Санвузол знаходиться в загальному користуванні. Вхід в приміщення загальний, здійснюється з головного фасаду будівлі. Будівля має зручні під’їздні шляхи, поруч наявні місця для паркування автотранспорту, район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення. Будівля І групи капітальності.

969,91₴
Категорії