Вітаємо, на сайті агенції муніципальної нерухомості (сайт знаходиться в тестовій експлуатації)
Кошик

В оренді

Filters
Сортувати за
Показувать на сторінку

вул. Подільська , 25 (65,1 кв.м)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Подільській , 25 корисною площею 46,4 кв.м (загальною площею 65,1 кв.м ) у м. Хмельницькому. Нежитлове приміщення вбудоване, індивідуально визначене, розташоване на другому поверсі в двоповерховій цегляній прибудові до 16-ти поверхового житлового будинку. Має загальний вхід, який здійснюється з головного фасаду будівлі, що виходить на вул. Подільську. Санвузол знаходиться в загальному користуванні. Будівля розташована в центральній частині міста. Район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення, зручні під’їзні шляхи.

вул. Кам'янецька, 2 (67,6 кв.м)

Повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на передачу в оренду нежитлового приміщення корисною площею 45,6 кв.м (загальною площею 67,6 кв.м) на вул. Кам'янецькій, 2 у м. Хмельницькому. Нежитлове приміщення розташоване на 2 поверсі шестиповерхової будівлі будинку побуту та передається в оренду за будь-яким цільовим призначенням, крім категорії 8 Додатку 3 Порядку КМУ.

6 347,11₴ 3 137,56₴

вул. Кам’янецька, 2 (23,3 кв.м)

Повторний аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Кам’янецькій, 2 корисною площею 15,7 кв.м (загальною площею 23,3 кв.м) у м. Хмельницькому. Нежитлове приміщення розташоване на 4 поверсі шестиповерхової будівлі будинку побуту. Вхід в приміщення загальний, здійснюється з головного фасаду будівлі. Санвузол знаходиться в загальному користуванні.

1 093,84₴
Категорії