Вітаємо, на сайті агенції муніципальної нерухомості (сайт знаходиться в тестовій експлуатації)
Кошик

В оренді

Filters
Сортувати за
Показувать на сторінку

вул. Зарічанська, 24/2 (27.6 м.кв)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Зарічанській, 24/2 загальною площею 27,6 кв.м у м. Хмельницькому. Нежитлове приміщення розташоване в цоколі п’ятиповерхового житлового будинку. Об’єкт оренди складається з кімнати площею 16,3 кв.м, коридору та санвузла. Доступ до приміщення здійснюється через окремий вхід з дворового фасаду будівлі. Район, де розташований об’єкт оренди, забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення. Будівля І групи капітальності.

вул. Свободи, 3/1 (158.8 м.кв.)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення міської комунальної власності на вул. Свободи, 3/1 загальною площею 158,8 кв.м у м. Хмельницькому Нежитлове приміщення розташоване в цоколі дев’ятиповерхового житлового будинку. Доступ до приміщення здійснюється через окремий вхід зі сторони вул. Свободи. Об’єкт оренди забезпечений санвузлом. Об’єкт оренди знаходиться в центральній частині міста з інтенсивним людинопотоком та має зручні під'їздні шляхи, має добре транспортне сполучення, район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою. Будівля І групи капітальності. Подача електроенергії та теплопостачання припинена постачальниками вказаних послуг. Необхідне відновлення теплопостачання та електропостачання.

вул. Тернопільській, 9 (84.7 м.кв.)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Чкалова, 20/1, корисною площею 70,6 кв.м (загальною площею 84,8 кв.м) у м. Хмельницькому. Нежитлове приміщення розташоване на другому поверсі цегляної прибудови до гуртожитку. Вхід в приміщення загальний, здійснюється з головного фасаду будівлі. Санвузол розміщений на поверсі, знаходиться в загальному користуванні. Об’єкт оренди має зручні під’їздні шляхи, район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення. Будівля І групи капітальності.

вул. Шевченка, 53 (38,2 кв.м.)

Аукціон на продовження договору оренди - нежитлового приміщення корисною площею 36,1 кв.м (загальною площею 38,2 кв.м), за адресою: вул. Шевченка, 53, що у м. Хмельницькому, за результатами якого договір оренди може бути продовжений з існуючим орендарем або укладений з новим орендарем. Строком оренди 5 років.

вул. Шевченка, 40 (163,9 кв.м)

Повторний аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Шевченка, 40 загальною площею 163,9 кв.м у м. Хмельницькому. Майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням. - Торги проводяться повторно

Категорії