Вітаємо, на сайті агенції муніципальної нерухомості (сайт знаходиться в тестовій експлуатації)
Кошик

В оренді

Filters
Сортувати за
Показувать на сторінку

вул. Свободи, 8А (181,9 кв.м)

Повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Свободи, 8А, загальною площею 181,9 кв.м у м. Хмельницькому. Нежитлове приміщення розташоване на першому поверсі одноповерхової прибудови до дев’ятиповерхового житлового будинку. Приміщення забезпечене окремим входом (з вулиці Свободи). Об’єкт оренди має зручні під’їздні шляхи, район забезпечений соціальною та інженерною інфраструктурою, має добре транспортне сполучення. Будівля І групи капітальності.

вул. Зарічанській, 20/1 (6м.кв.)

Аукціон на передачу в оренду частини нежитлового приміщення в будівлі на вул. Зарічанській, 20/1 корисною площею 5,8 кв.м (загальною площею 6,0 кв.м) у м. Хмельницькому. Частина нежитлового приміщення розташована на 2 поверсі 4-поверхової будівлі СЗОШ І-ІІІ ступенів №22 імені Олега Ольжича. Вхід в приміщення загальний, здійснюється з головного фасаду будівлі. Об’єкт оренди невиокремлена частина коридору загальною площею 6 кв.м, (корисною площею 5,8 кв.м). Санвузол є знаходиться в загальному користуванні. Будівля І групи капітальності з підвалом.

вул. Хотовицького, 6 (18.7м.кв.)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Хотовицького, 6 корисною площею 18,3 кв.м (загальною площею 18,7 кв.м) у м. Хмельницькому. Об’єкт оренди може бути використаний для надання послуг, які не можуть бути забезпечені балансоутримувачем, пов’язаних із забезпеченням чи обслуговуванням діяльності закладів охорони здоров’я, їх працівників та відвідувачів, а саме: медична практика. Майно передається в оренду без права передачі в суборенду.

вул. Хотовицького, 6 (16.5м.кв.)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Хотовицького, 6 корисною площею 16,3 кв.м (загальною площею 16,5 кв.м ) у м. Хмельницькому. Об’єкт оренди може бути використаний для надання послуг, які не можуть бути забезпечені балансоутримувачем, пов’язаних із забезпеченням чи обслуговуванням діяльності закладів охорони здоров’я, їх працівників та відвідувачів, а саме: медична практика. Майно передається в оренду без права передачі в суборенду.

пров. Проскурівський, 1 (16,0м.кв.)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення будівлі на пров. Проскурівському, 1 корисною площею 6,2 кв.м (загальною площею 16,0 кв.м) у м. Хмельницькому (харчоблок). Нежитлове приміщення, розташоване на 1 поверсі 1-поверхової будівлі харчоблоку. Вхід в приміщення загальний. Санвузол знаходиться в загальному користуванні. Будівля І групи капітальності.

пров. Проскурівський, 1 (13.9м.кв.)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення на пров. Проскурівському, 1 корисною площею 13,9 кв.м (загальною площею 14,9 кв.м) у м. Хмельницькому (харчоблок). Нежитлове приміщення, розташоване на 1 поверсі 1-поверхової будівлі харчоблоку. Вхід в приміщення загальний. Санвузол знаходиться в загальному користуванні. Будівля І групи капітальності.

вул. Гастелло,16 (75.8 м.кв.)

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення на вул. Гастелло,16 корисною площею 60.7 кв.м, загальною площею 75.8 кв.м у м. Хмельницькому. Майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням, крім категорій 8.11 Додатку 3 Порядку КМУ

Категорії