Вітаємо, на сайті агенції муніципальної нерухомості (сайт знаходиться в тестовій експлуатації)
Кошик

В оренді

Filters
Сортувати за
Показувать на сторінку

вул. Прибузька, 2 (90,0 кв.м)

Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення на вул. Прибузькій, 2, загальною площею 90,0 кв.м у м. Хмельницькому, за результатами якого договір оренди може бути продовжений з існуючим орендарем або укладений з новим орендарем. Майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням. Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону 1% стартової орендної плати – 74,97 грн; Розмір гарантійного внеску – 25207,62 грн. (для інших учасників, крім існуючого орендаря*); Розмір гарантійного внеску – 3748,5 грн (для існуючого орендаря). *Якщо орендарем здійснено невід’ємні поліпшення, які підлягають компенсації, то розмір гарантійного внеску, визначений цим пунктом Порядку, збільшується на 10 відсотків вартості таких невід’ємних поліпшень для всіх потенційних орендарів, крім чинного орендаря. Розмір реєстраційного внеску – 600,00 грн.

с. Давидківці, вул. Гавришка, 58 (24,5 кв.м)

Аукціон на продовження договору оренди - нежитлове приміщення загальною площею – 24,5 кв.м, за адресою: с. Давидківці, вул. Гавришка, 58, що у Хмельницькому районі Хмельницької області, за результатами якого договір оренди може бути продовжений з існуючим орендарем або укладений з новим орендарем. Строк оренди 5 років.

вул. Подільській, 54 (1,0 кв.м)

Аукціон на передачу в оренду частини нежитлового приміщення в будівлі на вул. Подільській, 54 загальною площею 1,0 кв.м. у м. Хмельницькому. Частина нежитлового приміщення розташована на першому поверсі чотрирьохповерхової цегляної будівлі. Об’єкт оренди – окремо не виділена частина будівлі . Вхід – окремий. Санвузол є місцем загального користування. Будівля 1-ї групи капітальності з підвалом. Об’єкт оренди може бути використаний для надання послуг, які не можуть бути забезпечені балансоутримувачем, пов’язаних із забезпеченням чи обслуговуванням діяльності закладів охорони здоров’я, їх працівників та відвідувачів, а саме: встановлення каво машини

вул. Проскурівська, 4/3 (28,3 кв.м)

Аукціон на передачу в оренду частини нежитлового приміщення в будівлі на вул. Проскурівській, 4/3 корисною площею 16,0 кв.м (загальною площею 28,3 кв.м) у м. Хмельницькому. Частина нежитлового приміщення розташована на 2 поверсі 4-поверхової будівлі торгівельного центру. Об’єкт оренди складається з приміщення площею 16,0 кв.м. та площі загального користування 12,3 кв.м.

Категорії